MTR rekryterar Erik Pauldin från Jernhusen

2015-07-22

Erik Pauldin har slutat sin tjänst på Jernhusen för att bidra med nya affärsmöjligheter till MTR. Han kommer delta i MTRs kommunikationsavdelning, och där ha ansvar för public affairs-arbetet.

I ett pressmeddelande säger Erik Pauldin att han ser fram emot att arbeta med MTR.

– MTR är ett expansivt bolag som driver viktiga samhällsfunktioner. Jag ser fram emot att kunna bidra med mina erfarenheter för att stärka förtroendet hos både allmänhet och beslutsfattare, säger Erik Pauldin i ett pressmeddelande.

Eriks nya tjänst omfattar samma områden som den tidigare anställningen på Jernhusen.  och Åsa Elm på MTR är övertygad om att Erik kan bidra med mycket till MTR's utveckling.

- Erik har en gedigen PA-bakgrund och har arbetat med liknande frågor. Vi är övertygade om att Erik kan bidra mycket till vår roll i samhällsdebatten och till nya affärsmöjligheter, säger Åsa Elm, kommunikationschef på MTR, i ett pressmeddelande.

MTR är i dagsläget den största konkurrenten till det statligt ägda SJ. De bedriver tågtrafik i både Asien, Australien och i Europa, och har en omsättning på omkring 48 miljarder kronor. Förutom tågtrafik så ansvarar företaget också för tunnelbanan i Stockholm, och har nyligen börjat konkurrera med SJ på sträckan Göteborg – Stockholm med en ny expresslinje.

Relaterat: Jernhusens nya kombiterminal kommer att effektivisera logistiken